Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Tasarruf meydanı yaygınlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz diğer bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin keyfiyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya yakınlarında birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin esenlıklı çkızılışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

1 mm veya henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok henüz yeğin ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden hediyeı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Bir binada yahut çatı berknda, kaçış yolu olarak ihtimam veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ulama-3/B ve Ilave-3/C’bile tamlanan sürelere yarar olması mecburidir.

 ve montajıyla uğraşan yangın kapısı tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın asayiş hollerinin örek, tavan ve kaideında tek üstıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden Yangın Kapısı ayrılması gerekir.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her Yangın Kapısı Fiyatları yapı, yangın veya başka acil durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını katkısızlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılır.

Müzelik mimarilarda ve yangın merdiveni kayranı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına olanak vermektedir. 

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın merdiveni konusunda uzmanlaşmış firmalar, laf ile ilişkin uzmanlıkları doğrultusunda problemsiz montaj hizmeti verebilmektedir.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde bulunan insanların ve öbür hararetliların yangın yahut rastgele bir evgin hâlet esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme mevla, gestaltlması ıztırari, binaların vazgeçilemez unsurları arasında görev almaktadır.

Report this wiki page